Asigurari RCA si CASCO

Asigurarea autoturismului

Asigurari Asistenta Rutiera

A24

Hotel Anvelope

Stocare anvelope

Statie ITP

Inspectie Tehnica Periodica

Service Roti

Montare si Echilibrare anvelope

Service Roti

Montare si Echilibrare anvelope

Geometrie 3D

Profesionalism, in viteza

Stand testare

Frane & amortizoare

Service Mecanica

Reparatii auto mecanice

Service Electrica

Reparatii electrice auto

Diagnoza computerizata

Pentru toate modelele auto

Instalatii climatizare

TEXA si SECU SMART BEHR

Servicii

Suntem o companie cu o vasta experienta in domeniu. Va oferim cele mai bune servicii de tractari auto DIN TIMISOARA pentru autovehiculele dumneavoastra care intampina anumite probleme.

Dorim sa va ajutam in solutionarea dificultatilor intampinate si sa va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie. Asiguram NON STOP 24/24, 7/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi. Remorcarea vehicolului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.

PROMOTOR Tractari-Timisoara.eu presteaza servicii de depanare, remorcare, asistenta rutiera. Am ajuns pe aceasta piata din dorinta de a face ceva mai bun. Intamplarea a facut sa cunoastem acest sector , din necesitatea serviciului. Dorim sa oferim calitate la cele mai mici preturi! Venim in ajutorul dumneavoastra oricand si oriunde!

PROMOTOR TRACTARI-TIMISOARA.EU vine in ajutorul celor ce se afla in situatii de neanticipat, situatie de pana sau avariere a autovehiculelor aflate pe teritoriul Romaniei sau in alte tari. In astfel de momente serviciile noastre sunt singura cale de a iesi din astfel de situatii in care promptitudinea si profesionalismul va insotesc alaturi de noi
Cu ajutorul echipamentele performante si a unui personal instruit dorim sa va oferim cele mai eficiente servicii de tractari auto. Suntem promotori ai serviciilor de calitate in tractari auto, reusind sa satisfacem la un nivel superior exigentele clientilor nostri.

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari-remorcari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Timisoara, in intreaga tara si in Europa. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.

Din experienta vorbim despre acestea si ne-o asumam cand spunem atunci ca masinile generatie mai noua, sau cel putin, cele fabricate dupa anii 2002-2003 sunt mult mai problematice decat cele de pana atunci. Si asta se intampla din simplul fapt ca , cu cat avansam in timp, autovehiculele fabricate vor contine din ce in ce, mai multa electronica, si sunt defectiuni care nu pot fi rezolvate in drum. Este clar ca masinile din ziua de astazi nu mai pot fi reparate in drum precum se facea cu vechile Dacii. Atunci daca ti se defecta masina, orice problema se rezolva cu un patent, o sarma si o surubelnita.

Oferim servicii de tractari , transportand masini avariate sau masini mari in stare nefunctionala.
Serviciul de asistenta se realizeaza prin depanare la locul accidentului, remedierea problemelor inclusiv diagnoza auto, sau tractarea in vederea repararii.

Tractarea se realizeaza cu autovehicule specializate din gama Algema FIT-ZEL, in functei de masa autoturismului, capacitatea de incarcare fiind de 2850 kg, iar incarcarea si descarcarea se realizeaza pe plan inclinat cu inclinatie de 9 grade, cu cele mai mici riscuri de avariere a autoturismului in timpul transportului. Disponibilitatea 24/24 h, inclusiv transport in Europa.

TOP